Over mij

 

Aangenaam! Ik ben Mirjam en fotografeer met veel plezier bruidsparen, verliefde stelletjes en mooie mensen.

Ik geniet ervan de liefde tussen mensen vast te leggen. Mooie momenten moet je koesteren. Het zijn prachtige herinneringen voor later!

Mijn liefde voor fotografie is groot, heel groot. Op mijn 12e, toen ik naar de middelbare school ging, kreeg ik van mijn ouders mijn eerste echte fotocamera. Het vastleggen van mooie herinneringen is toen begonnen. De vakanties, familie en vrienden, landschappen, leuke uitjes, ik legde het allemaal vast en bewaarde de kiekjes in fotoalbums. Nog steeds hebben deze albums een plekje in mijn boekenkast en zijn ze heel waardevol voor mij. Af en toe blader ik ze door en waan ik me weer even terug in die tijd. Ik realiseerde me steeds meer hoe mooi het is om bepaalde momenten vast te leggen.

Na mijn opleiding journalistiek rolde ik het radio en-televisiewereldje in. Heel wat jaren heb ik er met veel plezier gewerkt, maar toch miste ik iets. Ik volgde mijn hart en deed een cursus fotografie. Dat was zo leuk dat ik me er meer in wilde verdiepen. Na een basisjaar fotografie volgde ik ook nog een specialisatiejaar portretfotografie. Ondertussen kreeg ik steeds meer foto opdrachten en volgde ik boeiende workshops in bruidsfotografie en portretfotografie. Sindsdien fotografeer ik bruiloften, verliefde stelletjes en mooie mensen.

 

profielfoto-klein1-e1437399414642PINIMAGEJouw leven, de mijlpalen, ik leg het graag voor je vast.

Laten we samen herinneringen maken!